Day 1: Friday, September 16th, 2022 (9:00 am EST - 5:00 pm EST)

Julie Horne, RN <br>
Global Key Opinion Leader
Julie Horne, RN
Global Key Opinion Leader

Lip Beautification Technique + Live Demo

Time: 10:00am – 11:30am EST
Duration: 90 minutes

Dr. Nathan Thakur, MD<br>
General Practitioner specializing in Pain and Cosmetic Platelet-Rich Plasma treatments
Dr. Nathan Thakur, MD
General Practitioner specializing in Pain and Cosmetic Platelet-Rich Plasma treatments

An Update on PRP and Biologics in Aesthetics - What the Practitioner Should Know

Time: 11:30am – 12:00pm EST
Duration: 30 minutes

BREAK - EXHIBITOR HALL 12:00PM EST – 1:00PM EST (60 MINUTES)

Shelia V Anderson, RN, MSN, Certified Aesthetic Nurse Specialist
Shelia V Anderson, RN, MSN, Certified Aesthetic Nurse Specialist

Facial Assessment Investigate Techniques to Guide Your Treatment

Time: 1:00pm – 1:45pm EST
Duration: 45 minutes

Dr. Nitin Chauhan BSc, MD, FRCSC<br>
Double Board Certified Otolaryngology and Facial Plastic & Reconstructive Surgeon
Dr. Nitin Chauhan BSc, MD, FRCSC
Double Board Certified Otolaryngology and Facial Plastic & Reconstructive Surgeon

Liquid Rhinoplasty + Live Demo

Time: 2:00pm – 2:45pm EST
Duration: 45 minutes

Dr. Claudia Andrea Hernández<br>
Board certified Dermatologist
Dr. Claudia Andrea Hernández
Board certified Dermatologist

Temporal Lift Technique - Evidence Based Technique (Treating the Temple + Live Demo)

Time: 3:00pm – 3:45pm EST
Duration: 45 minutes

Dr. Anthony Youn MD FACS<br>
Milad Haydarian <br>CEO of the Canadian Association of Medical Aesthetics & CAMA Expo
Dr. Anthony Youn MD FACS
Milad Haydarian
CEO of the Canadian Association of Medical Aesthetics & CAMA Expo

Social Media for Business

Time: 4:00pm – 4:45pm EST
Duration: 45 minutes

SEND US A MESSAGE

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© Copyright 2024 Canadian Aesthetics Expo     All Rights Reserved      Privacy Policy