Day 2: Saturday, September 17th, 2022 (9:00 am EST - 5:00 pm EST)

Dr. Kian Karimi,
MD, FACS<br>
World – renowned facial plastic surgeon, head and neck surgeon<br>
Francine Young,
RN, MEP-C<br>
Aesthetic nurse specializing in non-invasive rejuvenating treatments
Dr. Kian Karimi, MD, FACS
World – renowned facial plastic surgeon, head and neck surgeon
Francine Young, RN, MEP-C
Aesthetic nurse specializing in non-invasive rejuvenating treatments

All about Threads + Live Demo

Time: 9:00am – 9:45am EST
Duration: 45 minutes

dermatologists
Dr. Kucy Pon
Aesthetic Dermatologist
Dr. Lisa Kellett MD FRCP(C) DABD
Cosmetic Dermatologist

W5 of Combination Therapies - Who, What, When, Where, Why (and How)

Time: 9:55am – 10:40am EST
Duration: 45 minutes

Dr. Babak Maleki MD, FRCSC
Dr. Babak Maleki MD, FRCSC

Periorbital Rejuvenation + Live Demo

Time: 10:40am – 11:25am EST
Duration: 45 minutes

Dr. Felix Bertram
Dr. Felix Bertram
Dermatologist & Entrepreneur

The Essential Aesthetics Business Steps

Time: 11:30am – 12:00pm EST
Duration: 30 minutes

BREAK - EXHIBITOR HALL 12:00 PM EST – 1:00PM EST (60 MINUTES)

Dr. Davin Lim MBBS, FACD<br>Board Certified Laser & Aesthetic Dermatologist
Dr. Davin Lim MBBS, FACD
Board Certified Laser & Aesthetic Dermatologist

Management of Melasma and Pigmentation

Time: 1:00pm – 1:45pm EST
Duration: 45 minutes

Dr. Anthony Youn  MD FACS<br>Nationally Recognized, Board-Certified Plastic Surgeon known as America's Holistic Plastic Surgeon
Dr. Anthony Youn MD FACS
Nationally Recognized, Board-Certified Plastic Surgeon known as America's Holistic Plastic Surgeon

Holistic Beauty - how to turn back the time

Time: 2:00pm – 2:45pm EST
Duration: 45 minutes

Dr. Channy Muhn<br>
Canadian board-certified dermatologist<br>
Dr. Nathan Rosen<br>
Canadian and American board-certified dermatologist<br>Anatomist and Key Opinion Leader
Prof. Sebastian Cotofana PHD PHD
Dr. Channy Muhn
Canadian board-certified dermatologist
Dr. Nathan Rosen
Canadian and American board-certified dermatologist
Anatomist and Key Opinion Leader Prof. Sebastian Cotofana PHD PHD

Establishing Facial Harmony Translating Science to Practice

Time: 3:00pm – 4:30pm EST
Duration: 90 minutes

SEND US A MESSAGE

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© Copyright 2024 Canadian Aesthetics Expo     All Rights Reserved      Privacy Policy