Day 3: Sunday, September 18th, 2022 (9:00 am EST - 5:00 pm EST)

Dr. Roni Munk Emily Schultz
Dr. Roni Munk MD
Cosmetic Injectables Expert
Board-Certified Aesthetic Nurse Specialist Emily Schultz RN

The Future Of Aesthetics - From research to practice

Time: 9:30am – 10:00am EST
Duration: 30 minutes

Rana Kennelly RN CANS<br>World-Renowned Nurse Injector
Rana Kennelly RN CANS
World-Renowned Nurse Injector

Neuromodulator Complications

Time: 10:00am – 11:00am EST
Duration: 60 minutes

Dr. Daria Voropai MBBS, BDS<br> Dermatologist
Dr. Daria Voropai MBBS, BDS
Dermatologist

Radiesse and Ultherapy Combination Therapy

Time: 11:15am – 12:00pm EST
Duration: 45 minutes

BREAK - EXHIBITOR HALL 12:00PM EST – 1:00PM EST (60 MINUTES)

Dr. Shino Bay Aguilera, DO<br>
Multi-award winning, world renowned, cosmetic dermatologist, Dermatologic Surgeon
Dr. Shino Bay Aguilera, DO
Multi-award winning, world renowned, cosmetic dermatologist, Dermatologic Surgeon

Psychosocial Aspect of Aging + Live Demo of his Signature Sculptra® Technique

Time: 1:00pm – 1:45pm EST
Duration: 45 minutes

Dr. Davin Lim MBBS, FACD<br>Board Certified Laser & Aesthetic Dermatologist
Dr. Davin Lim MBBS, FACD
Board Certified Laser & Aesthetic Dermatologist

Management of Acne and Acne scarring

Time: 2:00pm – 2:45pm EST
Duration: 45 minutes

Tiffany Davey & Craig Thorn​<br>
Co-Founders of High Season Co. Award-nominated Social Media Strategists, Entrepreneurs and Content Creators
Tiffany Davey & Craig Thorn​
Co-Founders of High Season Co. Award-nominated Social Media Strategists, Entrepreneurs and Content Creators

How To Convert Your Followers Into Patients

Time: 3:00pm – 3:45pm EST
Duration: 45 minutes

SEND US A MESSAGE

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© Copyright 2024 Canadian Aesthetics Expo     All Rights Reserved      Privacy Policy