VIP Stage Schedule

Day 1: Friday, September 16th, 2022 (9:00am EST - 5:30pm EST)

Exhibitor Hall: 9:00am - 10:00am



Lip Beautification Technique + Live Demo

Time: 10:00am - 11:30am EST Duration: 90 minutes

Julie Horne. RN

Global Key Opinion Leader



An Update on PRP and Biologics in Aesthetics - What the Practitioner Should Know Time: 11:30am - 12:00pm EST Duration: 30 minutes

Dr. Nathan Thakur, MD, CCFP General Practitioner specializing in Pain and Cosmetic Platelet-Rich Plasma Treatments

Break: 12:00pm - 1:00pm



Treating the Temple + Live Demo Time: 1:00pm - 1:45pm EST

Duration: 45 minutes

Nicola Lowrey, PA-C Global Key Opinion Leader



Liquid Rhinoplasty + Live Demo

Time: 2:00pm - 2:45pm EST Duration: 45 minutes

Dr. Nitin Chauhan, BSc, MD, FRCSC Double Board Certified Otolaryngology and Facial Plastic & Reconstructive Surgeon



Temporal Lift Technique + Live Demo

Time: 3:00pm - 3:45pm EST Duration: 45 minutes

Dr. Claudia Andrea Hernández, MD, DERMATOLOGIST Board Certified Dermatologist



Social Media for Business

Time: 4:00pm - 4:45pm EST - Duration: 45 minutes

Dr. Anthony Youn, MD, FACS Nationally Recognized, Board-Certified Plastic Surgeon known as America's Holistic Plastic Surgeon™

Milad Haydarian Co-founder of the Canadian Association of Medical Aesthetics & CAMA Expo

Exhibitor Hall: 4:45pm - 5:30pm

1

Exhibitor Hall: 8:00am - 9:00am



All About Threads + Live Demo Time: 9:00am - 9:45am EST Duration: 45 minutes Dr. Kian Karimi, MD, FACS World - Renowned Facial Plastic Surgeon, Head And Neck Surgeon. Francine Young, RN, MEP-C Aesthetic Nurse Specializing in Non-Invasive Rejuvenating Treatments



W5 of Combination Therapies - Who, What, When, Where, Why (and How) Time: 9:55am - 10:40am EST Duration: 45 minutes Dr. Kucy Pon, MD, FRCPC Dermatologist & Entrepreneur Dr. Lisa Kellett, MD, FRCP(C), DABD Cosmetic Dermatologist



Periorbital Rejuvenation + Live Demo

Time: 10:40am - 11:25am EST Duration: 45 minutes

Dr. Babak Maleki, MD, FRCSC Board-Certified Oculoplastic Surgeon



The Essential Aesthetics Business Steps

Time: 11:30am - 12:00pm EST

Duration: 30 minutes **Dr. Felix Bertram** Dermatologist & Entrepreneur

Break: 12:00pm - 1:00pm



Management of Melasma and Pigmentation

Time: 1:00pm - 1:45pm EST

Duration: 45 minutes

Dr. Davin Lim, MBBS, FACD Board Certified Laser & Aesthetic Dermatologist





Duration: 45 minutes

Dr. Anthony Youn, MD, FACS Nationally Recognized, Board-Certified Plastic Surgeon known as America's Holistic Plastic Surgeon™



Establishing Facial Harmony Translating Science to Practice Time: 3:00pm - 4:30pm EST - Duration: 90 minutes Dr. Channy Muhn, MD, FRCPC Canadian Board-Certified Dermatologist Dr. Nathan Thakur, MD, CCFP Canadian and American Board-Certified Dermatologist Prof. Sebastian Cotofana, MD, PhD, PhD Anatomist and Key Opinion Leader

Exhibitor Hall: 4:30pm - 5:30pm

Day 3: Sunday, September 18th, 2022 (8:30am EST - 5pm EST)

Exhibitor Hall: 8:30am - 9:30am



The Future Of Aesthetics - From Research to Practice

Time: 9:30am - 10:00am EST

Duration: 30 minutes

Dr. Roni Munk, MD Cosmetic Injectables Expert

Emily Schultz, RN Board-Certified Aesthetic Nurse Specialist



Neuromodulator Complications

Time: 10:00am - 11:00am EST Duration: 60 minutes

Rana Kennelly, RN, CANS World-Renowned Nurse Injector



Radiesse[®] and Ultherapy[®] Combination Therapy Time: 11:15am - 12:00pm EST Duration: 45 minutes Dr. Daria Voropai, MBBS, BDS Global Key Opinion Leader

Break: 12:00pm - 1:00pm



Psychosocial Aspect of Aging + Live Demo of his Signature Sculptra® Technique

Time: 1:00pm - 1:45pm EST Duration: 45 minutes

Dr. Shino Bay Aguilera, DO Multi-Award Winning, World-Renowned Cosmetic Dermatologist, Dermatologic Surgeon



Management of Acne and Acne Scarring

Time: 2:00pm - 2:45pm EST Duration: 45 minutes Dr. Davin Lim, MBBS, FACD Board Certified Laser & Aesthetic Dermatologist



How To Convert Your Followers Into Patients

Time: 3:00pm - 3:45pm EST

Duration: 45 minutes

Tiffany Alexis Davey & Craig Thorn Co-Founders of High Season Co. Award-nominated Social Media Strategists, Entrepreneurs and Content Creators

Exhibitor Hall: 3:45pm - 5:00pm